Kaukoparannus

Sijainti ei rajoita energiaa eikä välimatka vähennä energian vaikutusta. Kaukoparannus saa aikaan yhtä voimakkaita ja vaikuttavia tuloksia kuin fyysisesti läsnä olevana tapahtuva parantajan hoito.

Miten toimit

Aloitamme sopimalla ajan sähköpostilla tai puhelimitse. Tee ehdotus sinulle sopivista ajankohdista. Haluat ehkä kertoa miksi pyydät kaukoparannusta, mutta se ei ole välttämätöntä, eikä vaikuta parantamisen tuloksiin ja tehoon lainkaan.

Kaukoparannus tapahtuu mieluiten hiljaisuudessa ja suosittelen pitämään tietokoneen ja puhelimen suljettuna hoidon aikana. Kaukoparannus kestää noin 30 minuuttia.

Saadaksesi parhaan hyödyn ja kokemuksen, asetu makuulle tai istumaan hiljaiseen tilaan, jossa saat olla rauhassa hoidon aikana ja sen jälkeen. Sinun ei tarvitse tehdä mitään. Varmista ettei sinua häiritä. Peitto on hyvä olla saatavilla sillä hoidon aikana saattaa tulla kylmä. Juo runsaasti vettä hoitoa seuraavina päivinä.

Minulle on tärkeää hoidon jälkeinen keskustelu, joka käydään sähköpostitse tai puhelimessa. Välitän sinulle informaatiota, viestejä ja vaikutelmia, joita vastaanotan hoidon aikana. Koska emme kohtaa fyysisesti, on tärkeää jälkeenpäin antaa molemminpuolista palautetta.

Vapaa tahto

Noudatan vapaan tahdon periaatetta, en lähetä parannusta ilman vastaanottajan hyväksyntää ja suostumusta. Vanhemmat voivat tietysti tilata kaukoparantamisen lapselle tai henkilölle, joka ei ole kykenevä sitä itse tilaamaan.

 

e-max.it: your social media marketing partner